ΠΗΛΙΟ

Η μαγευτική ομορφιά που ακούει στο όνομα Πήλιο είναι ένα μέρος που συνδυάζει τη ζέστη και το κρύο, το βουνό και τη θάλασσα, αλλά και το απέραντο γαλάζιο με το πράσινο της φύσης.

Ένας ιδιαίτερος προορισμός όπου μπορείτε να τον επισκεφτείτε όλες τις εποχές του χρόνου, χειμώνα, καλοκαίρι, άνοιξη, αλλά και φθινόπωρο.

Κάθε εποχή στο Πήλιο προσδίδει το δικό της τόνο γοητείας και χρώματος.

Το χειμώνα ντύνεται στα λευκά, λαξεύοντας τα τοπία με εικόνες βγαλμένες από παραμύθι, ενώ το καλοκαίρι βάφει τις βουνοπλαγιές με όλα τα χρώματα της παλέτας.

Στο Πήλιο, μπορείτε να συνδυάσετε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, αφού είναι ένας ιδανικός προορισμός για όλες τις επιλογές. Προσφέρει μοναδικές οικογενειακές στιγμές, ξέγνοιαστες διακοπές για ζευγάρια, αλλά και ξεφάντωμα και διασκέδαση για όσους το επιθυμούν.

Και επειδή από το Πήλιο δε λείπει το μυστήριο… Αξίζει να ανακαλύψετε τα δασώδη μονοπάτια, αφού πολλά από τα μέρη προσφέρονται για περιπάτους και πεζοπορία

Φυσικά… μην εκπλαγείτε αν στα καταγάλανα νερά του Πηλίου πάρει το μάτι σας δελφίνια. Είναι ίσως μια μαγευτική εικόνα που θα αποτυπωθεί για πάντα στη μνήμη σας.

Αν το σεργιάνι σας βγάλει στο Πήλιο το καλοκαίρι, μη ξεχάσετε να επισκεφτείτε ένα από τα τοπικά πανηγύρια. Στο μέρος αυτό, το παρόν είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το παρελθόν. Μία πολύτιμη πολιτισμική κληρονομιά που αξίζει να τη δείτε.